Камелия и Рени в див скандал (Вижте нелепата причина)

Гласувайте за статията

Камелия и Рени сипят огън и жупел една по друга

Камелия и Рени са си спретнали жесток скандал

Камелия и Рени си обявиха война. Двете чалга певици си спретнаха лют скандал и не спират да сипят огън и жупел една по друга. Като причината е колкото нелепа, толкова и прозаична.

Двете изпълнителки се скарали коя първа да подгрява концерта на юголегендата Лепа Брена, който ще се проведе на 8 април т.г. в зала „Колодрум“ в Пловдив. Камелия и Рени бяха избрани да пеят преди грандиозната проява и да подготвят публиката за зрелищното шоу, но така и не било уточнено коя първа ще се появи на сцената.

КамелияТова мигновено провокирало напрежение, което постепенно ескалирало в скандал, твърди столичен ежедневник.

Разбеснелите се певици буквално изпаднали в истерия, когато разбрали, че титулярното им място изобщо не е гарантирано.

Затова и всяка от тях започнала усилено да драпа, за да се пребори за призовата позиция.

Организаторите на концерта буквално се хванали за главите, тъй като очаквали трудности от страна на Лепа Брена, но не и от подгряващите изпълнителки. Битката за откриване и закриване на концерти е от дълги години в попфолк средите.

Напрежението е най-вече сред дамите, които искат да се покажат като нещо повече от конкурентките си. Именно заради подобни битки се развали пословичното приятелство между Преслава и Галена. Драмата между Камелия и Рени ще е до последно, тъй като в последния момент ще се реши коя първа ще хване микрофона, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар