Камелия и Емилия с емоционални послания за 8-ми март (Как звездите отбелязаха деня на жената?)

Гласувайте за статията

Камелия и Емилия с емоционални послания за 8-ми март

Камелия и Емилия отправиха емоционални послания за 8-ми март. В деня на жената куп звезди решиха да отправят честитки към фенове, приятели и близки в социалните мрежи. Сред най-ранобудните се оказаха Емилия и Камелия, които избраха свои уникални начини да честитят. Камелия записа клип, в който пожела на всички свои почитателки и всички жени по света да са винаги обичани, щастливи и специални. Емилия от своя страна сподели снимка, под която написа „Пожелавам на всички жени да са луди и непредвидими. Не губете вярата си, че някъде там има човек, който ви желае и обича“.

Друга звездна дама, която побърза да честити празника беше Галена. Тя честити празника на българските майки и отправи специално и лично послание към тях“ Бъди винаги уверена в това, което правиш. Ти си прекрасна и любяща майка“, написа певицата.

Райна също се включи към звездите, които честитиха празника. „Носете женското начало с достойнство и любов“, пожела певицата на всички дами. А снимката й бе най-красноречивото доказателство, колко е искрена в думите си.

Фолк певицата Мария, която се смята за една от най-популярните изпълнителки в родния попфолк също честити 8-ми март. Тя обаче се ограничи само до любимите си хора — майка си Йорданка и сестра си Ирена. „Честит празник на най-добрия човек и най-любимата майка“, споделя Мария. А към сестра си пише „Честит празник любима моя. Един истински пример за жена и майка“.

Джена, която освен деня на жената, днес също празнува и деня на майката, сподели снимка на българка с народна носия и отправи своето послание към всички жени у нас. „Честит 8 март българки“, написа певицата.

Емилия и Камелия с емоционални пожелания за 8-ми март сн. Инстаграм

Емилия и Камелия с емоционални пожелания за 8-ми март сн. Инстаграм

И накрая листата със звездни честитки бе завършена от ДесиСлава. Изпълнителката вчера имаше рожден ден и отбеляза не само личния си празник, но и деня на жената.

 

View this post on Instagram

 

Честит празник, мили дами! 🌷🌸🌺

A post shared by 🅺🅰🅼🅴🅻🅸🅰 (@kamelia_official) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар