Камелия захапа Преслава и Галена: Не можете да се мерите с мен (Вижте как злорадства)

Гласувайте за статията

Камелия напусна „Пайнер“ с гръм и трясък и не пропуска да напомни, че това е било най-доброто решение в живота й.

Преди две години звездата от зората на поп-фолка Камелия сложи край на отношенията си с инж. Митко Димитров и заяви, че сама ще се продуцира. Направи няколко не особено успешни опита за песни, положи доста усилия, за да започне менажирането си, но сега жъни богати плодове от труда си. Изпълнителката на „Луда по тебе“ е зарината с участия, а банковата й сметка не спира да набъбва.

Камелия е един от доайените в жанра и с дългогодишната кариера зад гърба си най-накрая успя да постигне желаната от всички певици свобода. Сега тя сама определя мизата си за участия, а най-хубавото е, че цялата сума отива в нейния джоб. Докато бе под крилото на Пайнера, той оставаше много по-облагодетелстван финансово от нейните ангажименти. Без тази комисионна певицата успява да си докара доста солиден доход.

Напук на прогнозите, че звездата на Камелия ще угасне безвъзвратно, тя не може да смогне на участия. Почти през вечер радва феновете си в препълнени дискотеки, а собствениците са готови да й цакат колкото поиска. Това е дало допълнително самочувствие на и без това цапнатата в устата певица, която отново си позволи жлъчен коментар относно бившите си колежки.

Камелия подпали нова война

Камелия подпали нова война

Камелия е категорична, че дори топ лицата на „Пайнер“ Преслава и Галена, които от няколко месеца са в тиха война, не могат да й стъпят на малкия пръст по доходи. И това е самата истина! Пайнерките доста ги е яд от този факт, но засега не биха се престрашили на подобна смела крачка. А междувременно Камелия го играе хитро, пращайки своя Цветин на участията на Преси и Галена, за да ги наблюдава и да докладва на любимата си какво е на мода в димитровградската фирма, че да може и тя да не остане по-назад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар