Новата визия на Камелия ПЛАШИ феновете (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

„Камелия съвсем е изкукала! Какви са тия чучулиги на главата й. Прилича на клоун”, цъкаха посетители на заведението

Камелия

Харесва ли ви новата визия на Камелия?

Камелия цъфна в нова, екстравагантна визия на последното си участие в Пловдив. Изпълнителката на „Оргазъм” буквално стресира феновете с външния си вид. Някои я сравниха с Лейди Гага, а други я оприличиха направо на Гарга. Никой обаче не остана очарован от новата визия на Камелия.

Чалгата дивата бе в черна къса рокличка с бяла якичка – тип ученичка. Като по чудо този път Камелия не бе заложила на огромното деколте, от което да излизат гърдите й, а бе доста консервативна.

Камелия

Камелия съвсем е изкукала

Най-странното във визията й обаче бе птичката, която си бе закичила на главата. Никой не разбра каква е идеята на синьото пернато в косата й, но ефектът му предизвика само и единствено подигравки.

„Камелия съвсем е изкукала! Какви са тия чучулиги на главата й. Прилича на клоун”, цъкаха посетители на заведението. Други пък обърнаха особено внимание на грима й, който я правел да изглежда като „пребита гарга”. Гости на заведението се оплакаха, че ще сънуват кошмари.

Възможно е новата визия на Ками да е провокирана от идването на Лейди Гага у нас.

Певицата имаше близки срещи с екипа на популярната изпълнителка, като по думите й разменили опит за сценичните обувки. Според Kliuki.net обаче Камелия е обменила опит и за откачената визия на Лейди Гага като цяло.

Камелия

Камелия цъфна в нова, екстравагантна визия на последното си участие в Пловдив

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Новата визия на Камелия ПЛАШИ феновете (СНИМКИ)”

  1. Moni Milenkova

    сеп. 08. 2012

    awe tq nqma ravna we!

    Reply to this comment

Добавете коментар