ФЕНОВЕ: Камелия, признай си за бебето! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Блондинката беше отново заподозряна, че чака дете, въпреки че тя наскоро отрече този слух

 

Отново плъзна клюката, че Ками е бременна! Почитателите на певицата в социалната мрежа я натискат да си признае и се надяват най-после това да се случи.

Двете са големи сладурани, очаровани са в мрежата

Двете са големи сладурани, очаровани са в мрежата

Всички тръпнат в очакване блондинката да сюрпризира с обявлението на това щастливо събитие в живота й. Както е известно, Камелия отдавна си мечтае за бебе, въпреки че е около 40-те. Това не я спира тя да преследва усърдно целта си, но широките й дрехи от тази снимка я издадоха, забелязаха наблюдателни фенове.

Широките й дрехи и излъчването пак породиха слухове за бременност

Широките й дрехи и излъчването пак породиха слухове за бременност

Отгоре на всичко, изпълнителката е грабнала малка сладурана на ръце, която според обожателите й „много й отива”. Палавницата се показа в съвсем различна светлина, а излъчването й трогна потребителите. „Да, тя определено заслужава и ще бъде добра майка!”, коментират я в интернет.

Не са малко и тези, които не вярват, че Камелия, която е истинска фурия, ще успее да съчетае отговорността на майчинството с вечните си провокации. „Пак ли ще излиза на сцената със сцепени панталонки!?”, негодуват по-консервативно настроени и противници на чалгата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар