ВИЖ как Камелия пя на концерта на „Планета „

Гласувайте за статията

Фолк певицата се появи само по бельо на концерта на „Планета“

Ежегодния концерт на телевизия „Планета“ и тази година не мина без скандали. Докато една част от фолк певиците се караха, коя след коя да пее, други решиха да въведат нова мода във фолка—и излязоха да пеят по прашки.

Камелия пак провокира

Камелия пак провокира

Новаторското въведение бе направено от Камелия, която вярна на себе си, отново бе в центъра на скандала. Певицата се появи с дълги ботуши, късо потниче и само по прашки, които не скриваха почти нищо от тялото й. За щастие поне задните й части останаха прикрити от дългия шлейф, който носеше. Въпреки това публиката успя подробно да огледа анатомията й, докато пееше.

На всичкото отгоре фолк певицата се представи като лошо копие на Лейди Гага. И излезе на сцената със същите ексцентрични аксесоари. Резултатът очаквано бе потресаващ—зрителите изпаднаха в ужас, а феновете на певицата сигурно още дълго ще сънуват кошмари. И то не само защото изпълнителката показа в детайли, какво има под бельото си.

Въпреки всичко фолк дивата изглеждаше видимо доволна от вида си. Феновете й обаче така и не успяха да разберат какво се опитва да докара като визия—героиня от уестърн филм или от някой филм на ужасите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар