Калпав хирург обезобрази Линда Еванджелиста (Някогашният секссимвол заприлича на леличка – Фото)

Гласувайте за статията

Линда Еванджелиста бе тотално обезобразена след хирургична намеса

Един от най-красивите секссимволи в света днес не прилича на себе си. Причините за стряскащия ѝ външен вид се дължат на крайно болезнени естетически корекции. Според информацията в публичното пространство Линда Еванджелиста се е подложила на специална липосукционна операция. Целта на занятието била да се унищожат колкото се може повече мастни клетки в тялото ѝ. Процедурата обаче дала неочакван обратен ефект.

Линда Еванджелиста не прилича на себе си

Линда Еванджелиста не прилича на себе си
Снимка: dama.bg

Мазнините не само не изчезнали, ами и се увеличили драстично. Именно операцията провокирала и крайно неприятни последици върху лицето на моделката. От кадрите, разпространени в мрежата, ясно личи промяната на едно от най-красивите лица на съвремието. От секссимвол и кралица на подиума до обикновена възпълна жена пътят явно е кратък. Днес Линда Еванджелиста прилича на застаряваща лелка от предградията.

Впечатление правят и дрехите, които напоследък облича. Всички те имат за задача да скрият пораженията от неуспешната процедура. Макар и видимо да привличат окото, вероятно някогашната красавица се чувства безопасно в тях. За ужас на естестичната хирургия Линда Еванджелиста ще търси правата си в съда. Тя твърди, че не е била запозната с възможните странични ефекти от т.нар. CoolSculpting.

Мастната хиперплазия, или ПАХ, е сериозно състояние, което по думите ѝ е настъпило в резултат на интервенцията. Съдебните документи по делото показват, че Еванджелиста е поискала 68 милн. долара обезщетение от компанията Zeltiq Aesthetics. Zeltiq Aesthetics стои зад въпросната процедура, пише още slava.bg, и както изглежда, ще понесе сериозни загуби. Ако искът на моделката бъде уважен, тя пък ще се превърне в милионерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар