Калоян от Фермата крие афера със звезда на Планета (Красавицата преспала и с Борис Дали – Подробности)

Гласувайте за статията

Калоян от Фермата имал краткотрайна връзка с красивата Галя, която е с 15-20 години по-голяма от него

Риалити героят Калоян от “Фермата” е имал кратка, но страстна връзка с тв водеща. Гвардеецът любел Галя Димитрова – позната на широката аудитория като водеща от телевизия “Планета”, където и до момента е автор и водещ на предаването “Автограф” и музикалната класация “Планета Топ 20”. Тя бе конферансие и на големите концерти на фолк канала. Къдрокосата красавица е известна и като водеща на предаването “Хит минус едно”, което се излъчваше по БНТ преди години.

Калоян от Фермата

Колаж: Клюки.нет

Галя Димитрова е “кака” на фермера с 15-20 години, но явно гвардеецът, който остана втори на финала на шоуто, си пада по-опитни дами. Източници на “Уикенд” разкриват, че двамата са имали връзка едва няколко месеца, която не са афиширали, но не са и криели. Те често са излизали заедно по нощните клубове и най-вече пиано баровете, където страстно танцували до сутринта. Галя и Калоян са се разделили преди повече от година.

Оказва се, че риалити героят от “Фермата” е баджанак с певеца Борис Дали, който преди доста години имаше вземане-даване с къдрокосата брюнетка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар