Калоян от Игри на волята заби собственичка на швейцарска телевизия (Богаташката го зарязала преди шоуто, той си я върна обратно)

Гласувайте за статията

Калоян от Игри на волята заби богата и влиятелна жена

Калоян от „Игри на волята“, която напусна предаването преди броени дни, с е уредил с влиятелно и имотно гадже. В интервю за „На кафе“ той разказа, че гаджето му е собственик на телевизия в Швейцария и той планира също да се премести в богаташката държава, за да заживеят заедно. Калоян e от Добрич. Той е тренирал в школата на местния отбор, като е бил изключително талантлив вратар.

калоян от игри на волята

Снимка: Инстаграм

В момента живее в Австрия, където работи като барман. Заради „Игри на волята“ той загубил и работата, и любовта си, но за кратко. Калоян бил готов на всичко, за да осъществи мечтата си да участва в риалити предаването. Заради подготовката по него не успял да започне работа в хотела в Австрия, който тъкмо отворил след локдауна заради коронакризата. Гаджето му пък нямало намерение да го чака месеци да играе и двамата се разделили.

С помощта на Стоян обаче, който го съветвал да не се отказва, Калоян успял да си върне богата швейцарка, която му дала много ценни съвети за работа в телевизия. Върнал се и на работа, защото бил ценен кадър. Той обаче няма намерение цял живот да бъде барман и се замисля да направи свое предаване за здравословен начин на живот в телевизията, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар