Калоян Арсенов се фука от Бали, Анелия пак му се точи (Фото факт)

Гласувайте за статията

Калоян Арсенов граби с пълни шепи от семейния живот, а бившата му Анелия се изяжда от яд.

Милионерският наследник Калоян Арсенов разбуни духовете в страната с най-скъпарската сватба, вдигана от доста време насам. Неговата избраница Сара определено е истинска късметлийка, на която завиждат куп българки. Сред тях на челно място се нарежда бившата на богаташа – певицата Анелия.

Двамата имаха не особено продължителна връзка преди години. Въпреки това изглеждаха толкова влюбени и подхождащи един на друг, че дори събудиха подозрения, че могат да минат под венчилото. Майката на Калоян Арсенов обаче явно не е харесала идеята синът й да се омъжи за фолк певица. Така миналата година той пристана на никому неизвестната до този момент красавица Сара.

Докато двамата консумират брака си в различни точки на света, Анелия обяснява как с бившия й са съумели да запазят добрия тон помежду си дори след раздялата. Тя е дошла заради различните приоритети в живота на двамата, според нейните думи. А певицата много уважава Калоян Арсенов и семейството му. Явно има предвид родителите му, защото май Сара не й е много присърце, пише hotarena.net.

Докато изпълнителката на „Дай ми още“ не спира да прави намеци, че има мъж в живота й, но никой така и не знае дали е истина и кой е той, бившият й цъфти от любов и не се притеснява да го демонстрира. Със съпругата му са заминала на романтична екскурзия на Бали и не спират да дразнят с екзотични снимки. А всеки фотос на Калоян Арсенов бива щателно оглеждат, харесван и коментиран от Анелия.

Анелия още се интересува от Калоян Арсенов

Дори на негова снимка, на която се е излегнал в басейн, певицата е коментирала с няколко въпросителни. Не можем да сме сигурни дали учудването й идва от факта, че Калоян Арсенов си е качил снимка по бански или че е завел Сара в Бали, където явно не е ходил с нея. Едно е ясно обаче – Анелия не го е преживяла и си скубе косите, че не го заведе тя до венчилото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар