Кали с шокираща изповед: Владимир съсипа връзката ни с обиди и недоверие

Гласувайте за статията

Кали с шокиращи признания за отношенията си с Владимир

Фолк певицата Кали за първи път проговори за раздялата с мъжа си Владимир. В ексклузивно интервю за „Папараци“, изпълнителката сподели най-голямата си мъка. А именно — раздялата с третия й мъж.

Пред Венета Райкова, Кали откровено признава, че за първи път е преживяла толкова голямо изпитание като това. „От тази връзка излязох срината. Бях смазана психически, физически — всякак. Безкрайно много обичах Владимир, прощавах му всякакви обиди, но повече не можах да издържа. Трябваше да го напусна“, споделя изпълнителката.

Тя разкрива, че мъжът й я оскърбявал, тормозел и обсебвал по всякакъв начин. „Държа да кажа, че никога не ми е посягал физически, но скандалите, изблиците на ревност, избухванията — всичко това ни отрови и двамата. Той се месеше във всяка една част от живота ми, без в същото време да поема каквато и да е отговорност в семейното ни домакинство“, признава певицата.

Изпълнителката е категорична, че ако с първите си двама мъже е била по-сдържана, то с Владимир е била себе си, а той я е унищожил. „Това е моята гледна точка, моята история. Той има право да сподели неговата. Твърди, че съм била толкова капризна, че и Абрамович не е можел да ми угоди на капризите. Ако беше истина, никога нямаше да оставя мъж с такова обществено положение и възможности като Антон Краус заради него. Ние просто бяхме прекалено различни. Той не можеше да приеме нито една част от живота ми — работата ми, това че флиртувам с други мъже, това че съм толкова известна публична личност, това, че не съм строга с децата си.

 

Кали срината след раздялата с Владимир сн. Папараци

Кали срината след раздялата с Владимир сн. Папараци

А пази Боже да изляза някъде с приятелки. Настъпваше истински ад, когато се прибера у дома“, разказва още изпълнителката. „Смазана съм. Това не беше любов. Това беше кошмар“, откровеничи още звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар