Кали след раздялата с Владимир: Много по-добре ми е без него! (Още признания)

Гласувайте за статията

Кали с нов мироглед след раздялата с Владимир, живее по-добре без него

„Най-после дишам спокойно“, признава Кали след раздялата си с Владимир. Шест месеца след края на връзката им, изпълнителката споделя, че му е простила грешките, но е по-щастлива без него.

„У дома идват постоянно приятели, играем карти до сутринта, ако изляза навън с приятелки, не се тревожа какво ме чака като се прибера у дома. По-добре съм“, споделя възторжено Кали след раздялата.

„Това беше третият ми неуспешен опит за сериозна и истинска връзка, но аз не се отказвам“, със смях споделя още изпълнителката. Въпреки че не е загубила вярата си в любовта, тя е категорична, че далеч не търси нова връзка. „Жените обикновено казват, че могат да се оправят без мъж до себе си. И наистина се оправят, но когато останат напълно сами и не им се налага да търпят контрола на някой друг. Аз се справям. Не искам издръжка от бившите си мъже, въпреки че мога да поискам такава, във всеки един момент. Но не го правя. Способна съм да се грижа за синовете си и сама“, споделя още певицата.

Кали щастлива след раздялата с Влади сн. Папараци

Кали щастлива след раздялата с Влади сн. Папараци

Кали е категорична, че след раздялата с третия си мъж гледа напред и не й пука от нищо. „Той се опитваше да контролира всяка част от живота ми. Бъркаше се в репертоара ми, в музиката, която правя, в начина, по който ходя на участия. Дори ми дигаше скандали за това, как харча парите си“, споделя възмущението си певицата. Тя била особено обидена, когато решението й да създаде собствен бенд, с който да пее, е танцува по участия и да си дели хонорара с тях, предизвикало един от най-големите им скандали. „Той определи това ми решение за пълна глупост. И твърдеше, че проектите ни са нелепи и тъпи“, възмущава се Кали. Звездата обаче теглила чертата, когато започнал да я нарича неблагодарна и да й отправя обидни епитети след раждането на сина им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар