Кали след раздялата с Владимир: Заплашваше ме, боях се, че ще ми вземе и детето!

Гласувайте за статията

Кали живяла в страх, че ще й вземат детето

Кали призна, че се е страхувала от мъжа си Владимир след раздялата. Изпълнителката даде разтърсващо интервю пред Венета Райкова, в което сподели своята гледна точка за връзката й с третия й мъж. „След раздялата ни получавах много заплашителни съобщения. Стигнах до там, че подадох жалба за вербална агресия, защото беше нещо страшно и ужасяващо. На телефона си пазех съобщения, които той ми е изпращал — жестоки и изключително обидни. Бях притеснена, признавам. Доста се уплаших“, споделя певицата.

Тя признава, че освен това е държала лично да му предава детето им за срещите, защото се е бояла, че може да им го отнеме. „Забраних на майка ми и на децата ми да му отварят вратата и да му дават Александър. Имах си своите притеснения, страх ме беше, че ще ми вземе детето и ще избяга. Ние нямаме брак, нямаме развод, ужасно се боях“, споделя още разтърсената Кали.

Преломният момент за нея настъпва на първи март, когато той подава жалба срещу нея, че му забранява да общува със сина им. „Поставих се на негово място. Как стои пред заключената врата, чува гласа на детето си и не може да го види. И ми стана тъпо. И му простих всичко. Аз съм обичала този мъж с цялото си сърце и душа, имаме дете — защо трябва да съм толкова жестока с него.

Кали живяла в страх, че ще й вземат детето сн. Папараци

Кали живяла в страх, че ще й вземат детето сн. Папараци

И още повече се разочаровах от себе си. Ние сме зрели и възрастни хора, имаме дете, шест години бяхме заедно, а сега искаме от държавата да ни реши проблемите, защото не можем да се разберем сами. Дори и след като излезе решението на съда за правото на попечителство, той ще може да вижда детето ни, когато поиска. Без значение, какво е решил съдията. Простих му и отказвам да въвличам детето ни в такива драми“, казва още Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар