Кали няма намерение да се омъжва

Гласувайте за статията

Фолкдивата Кали категорично отрече слуховете, че не живее с бизнесмена Антон Краус

Напротив, двамата много добре се разбират и заедно се грижат за двамата си сина Георги и Марк. В момента певицата е в сесия. Тя изучава философия и смята да се реализира като философ след това.

Кали няма намерение да се омъжва

Кали няма намерение да се омъжва

От години витае слух, че Жорко е от бившия бос на ВИС-2 – Георги Илиев. Според клюката 9-годишното момченце все повече заприличва на Жоро Илиев. По този повод зложелатели припомнят как певицата шокирала присъстващите на погребението му, появявайки се на ръце с 3-годишния си тогава син.

Кали не спряла да плаче и останала на гроба почти до края заедно със законната му съпруга Мая. Скоро след това певицата си татуирала името Георги на ръката. Тя пък обяснява, че това е името на сина и, които е кръстила на боса на ВИС-2, тъй като именно той е човекът, който най-много й е помогнал в живота.

Слухът, че чака дете от висаджинта, тръгна още докато беше бременна, припомня вестник „Женски тайни“. Причината е, че певицата дълго време поддържаше близки отношения с Георги Илиев и е сочена за една от любовниците му наред с Глория. Самата Кали твърди, че таткото на сина й Жорко е някой си търговец на алкохол Иван Димитров. Гласовитата русенка и бащата на първородния и син са в приятелски отношения и между тях няма конфликт.

През май 2009 г Кали роди момченце от Антон Краус, което нарече Марк. Двамата не са сключвали граждански брак и поне засега не възнамеряват да минават под венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар