Кали издъни: Преслава и Фики са спали заедно!

Гласувайте за статията

Преслава и Фики са спали заедно, Кали ги издъни публично в новогодишното издание на „Папараци“

Преслава и Фики наистина са били интимни. Това издаде фолк певицата Кали на празничната трапеза на предаването „Папараци“. Кристина Патрашкова бе организирала маса с популярни звезди по случай новогодишните празници.Преслава и Фики

На трапезата Патрашкова бе поканила Христо „Стоте манекенки“, певицата Бони, Черната Златка и Кали.

Те коментираха заедно с устата журналистка живота на звездите през изминалата година. А най-остра в коментарите си се оказа Кали.

Всеизвестен факт е, че в медийното пространство отдавна се тиражира клюката за отношенията межди Преслава и Фики. Но по-скоро това, че Преслава е мачкала чаршафите с младия ромски славей се възприема, като слух или като гореща клюка.

Само, че между Преси и Фики наистина е имало интимни ласки. Кали направо го каза в ефир и обвини Бони, че прикрива факта.

Тя атакува колежката си с думите: „ Ако между Преслава и Фики е имало нещо –това трябва да се каже, а не да се прикрива, както ти го правиш Бони“.

Фолкаджийката Бони видимо се смути и отвърна, че и тя е излизала в компания с Фики, както и Софка.

Раздразнената от увъртането на колежката си Кали изригна: „Но не ти си спала с Фики!“.

С тази реакция Кали категорично потвърди факта, че Преслава и Фики са си разменяли ласки и са били интимни.

Това е самата истина. И затова Бирмата направи мелето. Не защото Преслава и Фики се натискаха в столична дискотека. А защото гаджето на Преслава е узнал за кръшкането на шавливата си любима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кали издъни: Преслава и Фики са спали заедно!”

  1. nako

    ян. 05. 2016

    А ТАЗИ КАЛИ Д А НЕ БИ ДА Е СВЕТИЛА НА ФИКИ И ПРЕСЛАВА…РАЗВАРТНИЦАТА КАЛИ СПИ С ВСЕКИ СРЕШНАТ И ИМА 3 ДЕЦА ОТ РАЗЛИЧНИ МЪЖЕ, СЕДНАЛА ДА ЗЛОСТОВИ ПО ТОП ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ПОПФОЛКА

    Reply to this comment

Добавете коментар