Кали в откровена изповед: Искам заможен мъж, Влади говори тъпотии и лъжи за мен! (Вижте нейната версия за раздялата им)

Гласувайте за статията

Кали отвърна на нападките на бившия си с откровено интервю

Кали е сред най-оборотните откъм концерти и участия певици на „Пайнер”, а хитовете й се въртят редовно по специализираните музикални канали и радиостанции. Често се изявява и като коментатор в рейтингови тв предавания. Тези дни „Уикенд“ се свърза с красивата и талантлива майка на 3 деца и поговори за актуалните й професионални предизвикателства.

Акцентът в интервюто ни обаче беше друг – нападките, които й отправи бившият й мъж. В последните седмици Влади атакува на много фронтове майката на сина си Алекс и дори я обвини в изневяра с младия бонвиван от Асеновград Анастас, предават от hotarena.net.

– Кали, работата при вас не спира...
– Имам участие на парти на Евгени Минчев. В момента подготвям и така очакваната от хората бърза песен. Иска ми се от тук насетне продукцията, която правя, да бъде изсвирена изцяло на живо, да няма програминг. Така след това ще мога да си я представям на живо по клубовете, на сцени, които дават тази възможност, с моя оркестър „БМХ”, състоящ се от 6 човека. Кали си е лайф. Сега изпълненията на голяма сцена са много електронни, програмирани. И когато се опиташ да изпееш на живо парче, което хората преди това са слушали пуснато от диджей, няма как да звучиш по същия начин. Трябва песента да е записана на живо с инструменти, за да звучи добре и след това, като я изпълняваш на живо. В момента правя нова песен по текст и музика на Ники Пашев, като текстът е по идея на Емануела. Тя ми подхвърли интересни идеи, дори даде доста добри фрази. На 20 април ще заснема клип с Люси Иларионов, в който ще покажа и какво научих, докато бях на курс за командоси.

– Не ви ли излиза много скъпо да ходите на участия с оркестър?
– Много по-скъпо е, не е рентабилно към този момент и си е за моя сметка. Но смятам, че ще дойде момент, когато това ще е предпочитаната форма на изява. Аз съм добър търговец, след това ще си потърся и цената за това. Нека първо да запозная хората, вярвам, че ще им хареса… При всички случаи не сме по-скъпи с оркестъра ми от изпълнителите с най-високи тарифи.

– Споменахте, че имате участие на парти на Евгени Минчев. Той намекна, че се кани да влезе в политиката. Вие бихте ли постъпила като него?
– Аз не бих влязла в политиката. Не мисля, че имам потенциала да управлявам един народ, да решавам проблемите на хората. Та аз не мога да се оправя с моите грижи, та с хорските ли (смее се). Няма как да стане това. Всяка жаба трябва да си знае гьола. А не да има певици, които изпълняват народна музика, без да са с нужното образование. Не смятам, че е редно – в такива случаи фолклорните песни не звучат автентично и правилно. Нека всеки се занимава с това, което може. Смятам, че Евгени Минчев е чудесен пиар и ако партиите, министрите и депутатите имат нужда от човек, който да популяризира дейността им, то той има място в политиката. Много е ерудиран Евгени. Приятно съм изненадана от престоя си с него преди време във „ВИП Брадър”. Той е човек, който впечатлява с равностранните си интереси, познава в дълбочина повечето неща, до които се е докосвал в живота си. Не е повърхностен.

– Тежи ли ви, че сте майка и баща на трима синове?
– Винаги ми е тежало, когато съм едновременно майка и баща. Всеки човек трябва да си знае мястото под това небе. Не мога като баща да уча синовете си как да ритат футбол, как да бъдат мъже и как да обичат една жена. Именно за това съм се старала да поддържам много добри взаимоотношения с татковците на децата си. Някой ще попитат, защо сте се разделили с тях тогава…

– Какво ще им отговорите?
– На сила любовта не става. Тя е много крехко, чувствително нещо. Трябва ежедневна, дори ежечасова грижа, за да не я погубиш. Нито аз, нито моите партньори до тук сме съумели да я опазим помежду си. В никакъв случай не преписвам вината изцяло на тях. В един конфликт има две страни, които носят отговорност за случилото се и за това то да се разреши по правилния начин.

– Живяла ли сте някога в лъжа?
– Моят живот не може да бъде лъжа. Никога! Някои хора до мен са ме обвинявали, че съм лъгала, но това е тяхна версия, не моя. Всеки има право да каже, каквото си иска, а пък хората могат да преценяват на кого да вярват.

– Бащата на третия ви син – Владимир, редовно ли вижда Алекс?
– Да. Ето една от лъжите – Влади писа и говори къде ли не, че не съм му давала да вижда детето. Няма такова нещо! През последния месец Алекс повече време е бил при него и баба си по бащина линия, отколкото при мен. Във всеки един момент съм им го давала. Макар, че Влади не го заслужава, защото ръси лъжи по мой адрес. Противоречи си непрекъснато. Уж нямало да говори за майката на детето си, щял да казва добро или нищо, а пък изсипва една торба помия по мен и по трети лица по вестниците и зарежда жълтите издания със снимки.

– Очаквахте ли такова поведение от него?
– Не. Никога не съм се сблъсквала с подобна омраза, с такива целенасочени лъжи и агресия. Моята любов с първият и втория ми мъж е прераснала в едно добро разбирателство, включително и с техните сегашни половинки.

– Откога сте разделени с Владимир? Посягал ли ви е?
– От рождения ми ден – 2 октомври. Тогава той си позволи недопустимо поедение към близък мой човек. Никога не ми е посягал.

– Съдът ли ще реши дали синът ви Алекс да остане при вас или при Влади?
– Да, разбира се. Влади пръв предяви своите претенции. И аз ще постъпя така. Страшна тъпотия е, че се налага. Но стига съм говорила по тази тема. Не желая да се мърся, изказвайки се негативно за човек, с когото съм била в продължение на 7 години. Да го правя, означава да плюя по себе си.

Кали и Влади

Снимка: ХотАрена

– Има ли мъж в живота ви в момента?
– Тези неща не ги коментирам никога и по никакъв повод. Ще кажа само, че нещата, които пише Владимир (за Анастас от Асеновград, млад бонвиван, с когото Кали едва ли не имала отношения – б. р.), са страшни тъпотии. Но дори и да се е появил мъж в живота ми, не е престъпление. Та аз съм свободна жена вече 6 месеца и е съвсем нормално, ако реша, да имам човек до себе си.

– Някога в живота си била ли сте комерсиална жена?
– Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари. Но, разбира се, че предпочитам човекът до мен да е успешен и заможен, да има възможност да се грижи за семейството си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак. Нормално е да предпочиташ да бъдеш с някой умен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се е изсипало…

– Помагала ли сте финансово на мъж, с когото сте била във връзка?
– Винаги съм била финансова подкрепа на мъжете до мен, от гледна точка на това, че не съм им ровила в джобовете. Аз сама си се издържам, плащам си сметките, купувам си всичко. Дори един от тях, без да споменавам кой точно, ми е казвал: „Хайде сега, носи си последствията, като се правиш на мъж!”.

– От кога сте мъжко момиче?
– Не съм била и няма да бъда. Жена съм си отвсякъде – силна, борбена, честна и смела. Мъжете има много да драпат, за да направят това, което правя аз.

– Как сте със здравето?
– Много добре, дори отлично. Спортувам всеки ден. Намирам време да поддържам тялото си във форма. За съжаление българската публика слуша певците преди всичко с очите (смее се). Много ми се иска някой ден да стигнем нивото на гърците и сърбите, които ценят талантливите изпълнители, дори ако са сбръчкани. На този етап това у нас се случва само по отношение на единици – Лили Иванова, Васил Найденов и Слави Трифонов.

– Майка ви как е? А синовете ви как я карат?
– Добре е мама. Чудесна е, винаги е плътно до мен и много ми помага. Окей сме всички. Големият ми син все повече и повече се отлюспва от мен. Върви по негов самостоятелен път като един истински мъж, какъвто винаги съм искала да го видя. Здрав, голям, пораснал и отговорен! Има си приятелка и все по-малко е с майка си. Но аз не съм ревнива. Далеч съм от жените, които казват на синовете си какво да правят и коя да обичат, как да си изживяват щастието. Която и девойка да доведе някое от децата ми, ще бъда и нейна майка. Радвам се на всичко, което ми поднася животът. Едното са уроци, другото – награди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар