Кали води новото гадже на романтична ваканция в Гърция (Вижте как разпускат)

Гласувайте за статията

Кали на ваканция с новото гадже в Гърция

Фолк певицата Кали води новото си гадже в Гърция. Изпълнителката отдавна вече не е сингъл, но въпреки това упорито крие кой е мъжът до нея. В интервю за телевизия „Планета“, Кали споделя, че й предстоят много вълнуващи моменти.

Също така се носи мълвата, че има човек до себе си, но певицата засега пази самоличността му в тайна.

Певицата се похвали още, че е пратила тримата си синове при бащите им и за първи път това лято има малко време за себе си. Тя планира да замине за Гърция без децата, които по-късно през сезона ще заведе на някой турски курорт с много атракциони и забавления, пише www.planeta.tv.

Звездата се раздели доста бурно с последния си мъж Владимир. Двамата дори си организираха публичен сблъсък — той я обвиняваше, че му е изневерила с по-млад мъж и не му е позволявала да види детето им, а тя го упрекваше, че не се грижи за семейството и се опитва да управлява живота й.

В крайна сметка двамата сложиха край на връзката си, а светската клюка свърза Кали с младия бизнесмен Анастас от Асеновград. Дали двамата имат връзка или са имали просто случайно познанство, така и не става ясно, пише „България днес“.

Що се отнася до самата Кали, певицата мълчи упорито за мъжа до себе си. Изпълнителката също така не е споделила и информация откога са заедно. Нейни приятели обаче я издават, че е много влюбена и всячески го глези, най-често с вкусни кулинарни изкушения.

Кали на ваканция в Гърция сн. Инстаграм

Кали на ваканция в Гърция сн. Инстаграм

Иначе звездата планира и емоционални ваканции със семейството. Тя вече имаше няколко подобни преживявания. Една от тях е била на язовир Огнянова, където решили да нощуват на палатка. Къмпингът на открито обаче се провалил заради проливен дъжд, но певицата е ентусиазирана отново да заведе наследниците си на подобен излет. И всички да се забавляват заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар