Калин Терзийски се пропи заради Елен Колева (Актрисата го съсипа)

Гласувайте за статията

Елен Колева завлече Калин терзийски на дъното, писателят отново е в плен алкохола от ранни зориKalin Terzijski

Актрисата Елен Колева оплете в мрежите си Калин Терзийски. Тя  отричаше, че има връзка с бившия психиатър. Но преди два дни сам писателят се похвали в социална мрежа, че живее с Елен.

И Фейсбук се взриви. Никой не повярва, че Елен Колева и Калин живеят под един покрив. Познавайки актрисата и нейната меркантилност новината, че е приютила Терзийски им прозвуча абсурдно.

Екип на Нова тв тази сутрин реши да провери истина ли е, че Елен и Терзийски са заедно. Това, на което се натъкнаха бе отчайваща гледка. Писателят видимо опиянен надига бутилка с вино в 10 часа сутринта. А музата му Елен свири на пиано хита на „Бийтълс“ „Вчера“. Неповторима идилия видяха зрителите.

Калин Терзийски направи опит да коментира, че отново е посегнал към алкохола, но заваляше думите. Едва успя да ги свърже в логично изречение.

Писателят направи отчаян опит да излее мъката си пред камерата. Той се помъчи да се похвали какво е направил за България, колко книги и есета е написал за жълти стотинки. Той смята,че това е по-важно отколкото да се оправдава защо отново е започнал да пие.

В тоя ред на мисли Калин Терзийски изфъфли, че смята да спи с Елен, която е красива жена. А хитрата актриса добави, че само заради него се е научила да свири парчето, защото той много го обичал.

Колко ще продължи любовната идилия между Елен Колева и Калин Терзийски никой не знае. Само, че влиянието на актрисата е пагубно за него. От години писателят не бе посягал към алкохол. Елен го тласка към пропаст, смятат близките му.

Дъщерята на Терзийски изригна във Фейсбук: Татко живее с Елен Колева! Ще повърна!“ Напусна го и жена му Ивана.

Какво е намислила Елен Колева питат се потребителите в мрежата. Те я познават като известна златотърсачка и смятат, че след като не успя на сцената сега е намислила чрез Калин Терзийски да се пробва като поетеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар