Калин Врачански чака бебе от художничката Алекс (Блондинката се покри, крие новината от суеверие)

Гласувайте за статията

Калин Врачански не крие, че е готов да стане баща

Калин Врачански се подготвя за бащинство.

От 2 години актьорът е лудо влюбен в художничката Александра Стоянова, а преди няколко месеца сподели, че идеята за общ наследник не им е чужда и май плановете им бързо са станали реалност. През последните седмици любимата на Врачански отсъства от социалните мрежи и вече не споделя снимки от живота си. Според запознати суеверната Алекс упорито криела новината, че е бременна и не желаела никой да научава за предстоящото щастие.

Калин Врачански и Алекс

Снимка: фейсбук

Въпреки, че връзката им с Калин е обществено достояние отдавна, двамата продължават да не се афишират в социалните мрежи и нямат нито един общ кадър заедно. 39-годишният актьор предпочитал да държи Алекс извън светлините на прожекторите, а и самата Алекс не търсела известност покрай името му. Освен художник, тя е собственик на малко ателие за рисуване в София, където всеки желаещ може да изработи своя картина под нейно ръководство.

Покрай карантината обаче и тя, и Врачански останали без доходи, но успявали да свържат двата края. Дори и в тежките моменти били като семейство, макар да нямат брак. Звездата от „Братя“ е категоричен, че сватба няма да има, тъй като не вярва в брака. За децата бил на друго мнение и със сигурност искал повече от един наследник, понеже самият той има брат и сестра, пише Ретро.

Преди да се загаджи с Алекс, той имаше дълга връзка с актрисата Силвия Петкова, с която са приятели и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар