Плачете девойки! Черна кола едва не сгази Калин Врачански

Гласувайте за статията

Тв конкуренцията решила да претрепе Камен Касабов

Това, разбира се, е само предположение на всекидневника „България Днес“. Факт е, че инцидент е имало, истина е, че само чистата случайност, невероятния късмет и милостта на Съдбата са спасили чаровния актьор от най-лошото.

Плачете девойки! Черна кола едва не сгази Калин Врачански

Плачете девойки! Черна кола едва не сгази Калин Врачански

Знае се, че Калин Врачански е любител на високите скорости. Почти навсякъде той се движи с мотор и истината е, че е доста внимателен като участник в движението. Мокрият сън на много девойки пресичал столичния булевард „Мадрид“, когато изневиделица изкочила черна лимузина, която карала със страшна скорост, и замалко не убила на място синеокият секс символ. Неприятната случка се случила преди дни, като и тук трябва да отбележим, че и като пешеходец Врачански е бил изряден – той е пресичал на пешеходна пътека. Естествено, той е видял колата, но тя е била прекалено далече и явно е предпоположил, че шофьорът ще кара с разрешената за това скорост, а не като джигит.

И тук следва най-интересното. Оказало се, че пишман шофьорът е приятел с Калин Врачански. Точно когато животът на актьора минавал като на филмова лента, колата спряла на милиметри от него, предницата почти допирала коленете на злощастния актьор и от возилото излязъл не по-малко стресиран мъж.

„За малко да ме убиеш, брато!“, успял да промълви изплашеният пешеходец. Очевидци на случката споделят, че все пак всичко приключило благополучно и с шеги между двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар