Калин Врачански и Рачков в тиха война (Какво скара актьорите)

Гласувайте за статията

Калин Врачански стана любимец на публиката след първия концерт на „Като две капки вода“, но успя да се превърне и в трън в очите на водещия Димитър Рачков.

Неоспоримо перфектното представяне на Калин Врачански не успя да му донесе първата победа, но го подреди сред фаворитите в предаването. Женската аудитория пък се прехласна по актьора, който демонстрира бицепси и мъжество. Както и не много уместно чувство за хумор…

Звездата от „Стъклен дом“ успя да си навлече гнева на водещия – зевзек още при първата им среща на сцената на „Като две капки вода“. Рачков е известен със своите шеги, които понякога са по-груби, но Врачански го удари в земята със своето изказване, на което дори той не намери как да отговори.

Превъплътилият се в образа на вокалиста на „Рамщайн“ актьор изстреля неволно обидни думи по адрес на Митко, с което си спечели враг за цял живот. Той го пошегува, че вече е много далеч от актьорската среда и не знае много-много как стоят нещата в гилдията. Това изказване накара Рачков да позеленее от яд. Той не успя да скрие гнева си пред публиката, въпреки дългия си опит като водещ, пише slava.bg.

Зуека се намеси в неловката ситуация, Калин също се опита да замаже положението, но Митко вече бе набрал инерция. В паузата успял да се поуспокои, но след края на шоуто отново запял старата песен с нов глас. В гримьорната Рачков се разгневил с нова сила и започнал да сипе обиди по адрес на своя колега.

Водещият изкоментирал, че Врачански тамън бил дошъл в шоуто и веднага започнал да раздава определения и присъди. От екипа на „Като две капки вода“ са категорични, че Митко се е разгневил толкова, тъй като знае, че думите на Калин са истина. Изявите на Рачков на театралната сцена са все по-редуцирани и той предпочита телевизионните предавания, където славата и парите са в пъти повече.

Врачански и Рачков ще имат труден сезон

Врачански и Рачков ще имат труден сезон

В последните години той е навъртял над милион в сметката си, докато колегите му театрали мизерстват. Именно затова той отдавна си е навлекъл гнева на част от гилдията, които го смятат за комерсиален, което е било и подтекста на думите на Калин Врачански.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар