Калина и Емо от Един за друг стават родители на момченце (Вижте как разкриха пола на бебето – Снимка)

Влюбените от риалити шоуто дни преди да се роди бебето разкриха, че чакат момченце

Калина и Емо от Един за друг са една от най-харесваните двойки в романтичното шоу. Още докато вървеше предаването те споделиха, че мечтаят да станат родители. И мечтата им ще стане  реалност до няколко дена.

Преди известно време риалити героите споделиха с почитателите си, че Кали вече е бременна и скоро ще станат родители, но тогава не разкриха дали ще имат момченце или момиченце.

Сега когато са в трепетно очакване наследника им да се появи на бял свят бременната Калина Христова пусна снимка в профила си в Инстаграм , на която се вижда щастливия татко, който позира със снимка в ръце на половинката си с наедряло коремче, която е щракната за фотото сред сини балони.

Като коментар към кадъра щастливата бъдеща мама написа, че нямала усещането какъв ще е пола на детето, разбрали с Емо, който тайно си мечтаел за син,  че ще имат момченце още през 13-тата гестационна седмица.  А тя се примирила с лекота с факта, че няма да връзва кордели и панделки, а ще има не един , а двама кавалери у дома, предават от show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.