Как ще се казва детето на Уилям и Кейт?

Как ще се казва детето на Уилям и Кейт?
5 (100%) 2 votes

Текат залагания за името на дъщерята на Уилям и Кейт

Как ще се казва дъщерята на Уилям и Кейт е най-голямата интрига, която занимава англичаните научили най-сетне какъв е пола на бебето. Досега това беше дълбоко пазена тайна на Острова. Залаганията вървят с пълна сила, като според букмейкърите най-много залози събира името Шарлът.

Доскоро Алис бе най-големият фаворит при събирачите на залози, но сега вероятността принцесата да се казва Шарлът е много голяма и ставките на залозите са силно занижени. Коефицентът за Шарлът доскоро беше 7 към 1, а сега 5 към 4. Други популярни имена за, които залагат английските поданици са Елизабет, Даяна, Виктория, Александра.

 

британци правят залози за името на принцесата

британци правят залози за името на принцесата

Кейт Мидълтън роди момиче и всенародната радост тресе Лондон. Днес истерията по очакването на второто бебе в кралският род приключи.  Според кралските традиции глашатай обяви официално раждането на новата принцеса пред болницата „Сейнт Мери”, където тази сутрин херцогинята на Кеймбридж постъпи със силни родилни болки.

Днес е голям ден за Британската империя. Веят се национални знамена. Хората празнуват облечени в дрехи украсени с британски символи. Всички се радват, че принц Джордж си има сестричка. Самата Елизабет Втора, за която това е пето правнуче е възхитена , че Кейт и Уилям се сдобиха и малка принцеса.

Според британските закони новородената принцесата е пълноправен наследник на трона, наравно с останалите претенденти.

За голямо съжаление на феновете на монархията, обаче британската наследница едва ли ще бъде посрещната от цялата кралска фамилия подобаващо. Заради семейните драми, принц Чарлз предпочете да замине в Шотландия, кралицата е в Уиндзор, а принц Хари е в далечна Нова Зеландия.

Според традициите, името на бебето може да не бъде обявено няколко дена. Докато научат как ще се казва първото дете на Кейт и Уилям британците чакаха два дни. Дотогава наддаванията ще набират пълна скорост.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар