Как умеят да обичат зодиите!(Част 1)

Гласувайте за статията

В любовта всичко е позволено

Зодията разкрива положителните и негативните страни на човека. Но показва и какъв е той в любовта. За да има хармонична връзка обаче е необходимо да познаваме и нрава и желанията на половинката си.

зодии

В любовта зодиите са различни, сн. Фейсбук

Овенът разцъфва, когато му обръщат внимание и го карат да се чувства специален и единствен. Той има нужда и от много комплименти.

Родените под знака на Овен биха били щастливи, ако прекарват много и качествено време със своя партньор. Ако искате да спечелите сърцето на Овен, накарайте го да се чувства важен и хвалете постиженията му.

Телците са овладели изкуството на докосването до съвършенство. Представителите на тази зодия обичат да се прегръщат, гушкат и целуват.

Те обожават всякаква физическа активност със своята половинка. Телците са надеждни, земни и стабилни хора, но същевременно и едни от най-чувствените хора. Телецът също така е много щастлив, когато получава и прави подаръци.

Човек със зодия Близнаци би се чувствал чудесно, ако прекарва качествено време със своя партньор, както и ако умее да води интересни разговори с него.

Родените със зодиакален знак Близнаци имат нужда от цялостно внимание от своя партньор и това ще ги направи наистина радостни. Те се нуждаят още от приключения и интелигентни разговори. В противен случай биха се отегчили.

Раците са готови да ви дадат цялото си сърце и да ви обичат безусловно. Те имат нужда от много време със своята половинка, за да се чувстват сигурни и да потушат тревогите си.

Представителите на зодия Рак трябва да знаят, че са най-важните. Собственоръчно приготвена вечеря на свещи определено ще впечатли Рака,пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар