Как се промени стилът на Алисия

Гласувайте за статията

Ето как певицата се промени през годините

Помните ли неизвестната блондинка, която преди години се появяваше на сцената с толкова силен грим, че изглеждаше като лелка, макар да бе едва на 18? Днес тя е красива, изискана дама, обличана от световноизвестни дизайнери и пример за хиляди жени у нас. Фолк певицата Алисия извървя дълъг път, докато се превърне от обикновена певица в истинска модна икона.

Алисия в зората на кариерата си

Алисия в зората на кариерата си

Изпълнителката, която освен новаторски подход в поп фолка, демонстрира и безупречен вкус по отношение на модата, напоследък все по-приятно ни изненадва. След като се отказа от опитите да подражава на световни звезди и да бъде себе си, певицата се превърна в еталон за стил и класа.

Певицата като Мерилин Монро и Виктория Бекъм

Певицата като Мерилин Монро и Виктория Бекъм

Малцина помнят стройната блондинка, която се изявяваше на сцената с нестандартни тоалети. Далеч повече са тези от вас, които ще си спомнят за превъплъщенията на певицата като Мерилин Монро и Виктория Бекъм.

Алисия днес

Алисия днес

В крайна сметка обаче чаровната изпълнителка се умори да подражава и откри собствения си стил. Нещо повече – тя успя да се наложи като истинска модна икона през последната година. Говори се, че Алисия си е поставил за цел да се превърне и в моден диктатор. Предвид отличния вкус, който демонстрира последните месеци, нищо чудно със следващите си проекти изпълнителката успешно да се наложи и като моден дизайнер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар