март 29, 2024

Как над 20 полета на малката щерка на Путин до Германия са останали незабелязани?

https://kliuki.net/kliuki/kak-nad-20-poleta-na-malkata-shterka-na-putin-do-germaniya-sa-ostanali-nezabelyazani-3/166856 Kliuki.net
Как над 20 полета на малката щерка на Путин до Германия са останали незабелязани?

За момента Кремъл, Тихонова и Зеленски мълчат

Никой не може да си отговори на въпроса как повече от 20 полета на малката дъщеря на Владимир Путин – Катерина Тихонова до Германия, са останали незабелязани.

Дори и немските органи за сигурност са проспали многобройните й пътувания до Бавария, сочат разкрития на сп. „Шпигел“ и руската разследваща платфомра „Istories“.

Те разкриват, че от 2015 година насам, Катерина Тихонова е пътувала до Германия повече от 20 пъти.

По всяка вероятност дъщерята на Путин е била придружавана от въоръжени бодигардове на руската Служба за сигурност към президента.

Очевидно обаче въпросните пътувания не са направили впечатление нито на немската полиция, нито на разузнаването, при все, че Тихонова е летяла до Германия с истинското си име.

Факт е, че за преобладаваща част от политиците, личният живот никога не е нещо лично. Обикновено, колкото и да им е неприятно им се налага да свикнат с този факт и усещането, че живеят в своеобразен аквариум.

Е, в този ред на мисли, Владимир Путин несъмнено прави изключение, защото личният му живот си остава пълна мистерия.

Пътуванията на дъщеря му са регистрирани в резултат на прихванати резервации за полети, копия на паспорти и данни от една италианска виза под номер ITA031963667. Само едно от пътуванията на Тихонова е било забелязано от германските служби през 2019 година и то съвсем случайно. По-нататъшното проследяване на данните обаче не е дало резултати.

Себастиан Фидлер, който е експерт по сигурността и депутат от ГСДП – разкритикува остро провала на службите: „Въоръжени бодигардове на руския президент се разхождат незабелязано из Бавария и никой не се интересува от този факт“, заяви той, цитиран от NTV.

По всяка вероятност по-малката щерка на Путин е пътувала до Германия, за да се срещне с мъжа, с когото отдавна поддържа лична връзка. Става дума за Игор Зеленски – руски творец, който не е роднина на украинския президент Володимир Зеленски.

До април тази година Игор е бил ръководител на Баварския държавен балет и навярно е баща на четиригодишната днес дъщеря на Тихонова.

Кремъл, Тихонова и Игор Зеленски оставиха без отговор запитвания на германски медии за въпросните пътувания.

Източник: lupa.bg