Как Меган Маркъл съсипва Арчи?

Най-страшното е, че дори не осъзнава, че го прави

Оказва се, че бременната съпруга на принц Хари – Меган Маркъл съсипва първородния им син Арчи, без дори да осъзнава, че го прави.

Според експерти играта, която води бившата актриса, нанася жесток удар на сина им.

Меган Маркъл
Най-страшното е, че дори не осъзнава, че го прави

Анализаторите обаче смятат, че съпругата на принц Хари дори не осъзнава какво е направила. Принц Арчи го чакат няколко много черни години. Опасенията на анализаторите са свързани с това, че има риск психиката на детето да е трайно увредена.

Всичко ще проличи скоро, но те са категорични, че Меган Маркъл и Хари ще си скубят косите, когато осъзнаят какво са причинили на първородния си син.

Припомняме, че след скандалното интервю на Опра Уинфри с херцозите на Съсекс, медиите започнаха да говорят за истинска война между Съсексови и кралското семейство. За никого не е тайна, че във въпросното интервю те говориха за токсичната атмосфера в двореца и самоубийствените мисли на бившата актриса.

Конфронтацията в бъдеще може да се отрази кошмарно върху Арчи

Някои експерти смятат, че тази конфронтация в бъдеще може да се отрази кошмарно върху първородния им син.
Меган Маркъл заяви, че е мислила за самоубийство, докато е била бременна с Арчи. Според Сторм Хънтли обаче тази информация не е трябвало да вижда бял свят.

„Мисля, че това ще се отрази зле на Арчи и това ме притеснява. Той все още е бебе и не знае какво става. Но някой ден ще отиде на училище и хората ще му разкажат тези неща за майка му“, казва той.

Според него информацията, че бившата актриса е искала да се самоубие, докато е бременна с Арчи, може да има много неблагоприятен ефект върху психичното му здраве.
„Не мисля, че Хари и жена му са обмислили това нещо достатъчно“, казва още той.

Принц Хари също направи редица скандални изявления. Той нарече кралския живот смесица между „Шоуто на Труман“ и зоопарк.
Дори призна, че е живеят в затвор и сега брат му и баща му все още са в него, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.