Как е възможно? Изкараха принц Хари…

Гласувайте за статията

Изглежда конфликтът им се задълбочава

Мнозина не могат да повярват на последната новина по адрес на принц Хари.

За никого не е тайна, че кавгата между британските принцове Уилям и Хари не спира да тлее от години.

Хари

Изглежда конфликтът им се задълбочава

Според мнозина причина за враждата между братята е съпругата на по-малкия – Меган.
Разбира се разведената бивша холивудска актриса има голяма роля в скандалите в британското кралско семейство. Според скандален слух обаче има и друга напълно шокираща причина.

Служители в двореца Кенсингтън, резиденцията на най-големия внук на кралицата принц Уилям, разпространяват слухове за психични проблеми с принц Хари – братът на Уилям. Това съобщава The Mirror, позовавайки се на биографа Хари – Омид Скоби.

Биографът смята, че информационната кампания срещу Хари е започнала след интервю през 2019 г. В него херцогът на Съсекс казва, че той и брат му „са тръгнали по различни пътища“.

„Бих казал, че това не е съвпадение, неслучайно малко след това интервю, още на следващия ден, се появиха съобщения от старши помощник в двореца Кенсингтън, в които се казва, че Уилям е притеснен за психичното здраве на брат си“, каза Скоби.

Според биографа на принц Хари е невъзможно да се каже недвусмислено, че принц Уилям е източникът на съобщения за психичните проблеми на брат му. Скоби обаче твърди, че Меган Маркъл определено може да се счита като причина за продължаващите кавги между членовете на кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар