Какъв ти секссимвол! Джъд Лоу заприлича на старец (Грижите по бебе №6 напълно го смазаха – Снимки)

Гласувайте за статията

Напоследък Джъд Лоу не прилича на себе си

Фрапиращата му визия стресна почитателите му. Съвсем пресни папарашки снимки се появиха в социалните мрежи и определено вкараха аудиторията в сериозен размисъл. Джъд Лоу обикновено се възприема като секссимвол. Той е мечтата на много жени по света, а вероятно и на доста мъже. Освен това, въпреки че не е съвсем примерен партньор, актьорът се слави като страхотен баща. Към момента Лоу има шест деца и вероятно няма да спре дотук.

Грижите по бебе №6 обаче явно му идват в повече. От доскорошния сексимвол не е останала и следа и папарашките кадри го доказват недвусмислено. Колкото и да не ни харесва, в момента сравнително младият и доскоро хващащ окото баща прилича на старец. Брадата му, колкото и да е актуална сред модерните мъже, всъщност качва възрастта му с поне десет години. Освен това дългата коса в комбинация с естественото побеляване на застаряващия мъж правят от Джъд Лоу потресаваща гледка. На практика това, което виждаме в момента, въобще не отговаря на визията, с която сме свикнали.

Сексимволът на Америка е претърпял сериозна промяна. Вероятно бебето наистина му идва в повече. Грижите по новороденото определено са изцедили актьора и както изглежда, занапред нищо няма да е същото. В случая дори детето не е толкова интересно, колкото изненадващата гледка, на която се натъкват папараците. Въпреки че Лоу и майката на бебето – Филипа Коан, безпрекословно крият дори пола на наследника си, както пише pik.bg, това се оказва най-малкият проблем.

Някогашният сексимвол със сигурно изглежда щастлив, но е потресаваща разликата с предишното му аз. Безспорна е грижата му за малкото, макар да прилича повече на негов дядо, отколкото на баща. Да се надяваме, че стресовият период бързо ще отшуми и съвсем скоро Джъд Лоу ще има възможност да си почине!

Джъд Лоу не прилича на себе си

Джъд Лоу не прилича на себе си
Снимка: инстаграм

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар