Какъв развод? Ирина Шейк и Брадли Купър по-влюбени от всякога (Нови снимки)

Какъв развод? Ирина Шейк и Брадли Купър по-влюбени от всякога (Нови снимки)
5 (100%) 1 vote

Ирина Шейк и Брадли Купър по-влюбени от всякога

Ирина Шейк и Брадли Купър тушираха слуховете за развод. Двойката се появи заедно на разходка и така разби митовете, че са разделени. Последните седмици бяха силно напрегнати и за двамата, тъй като след наградите „Оскар“ плъзнаха клюки, че Брадли е оставил Ирина заради Лейди Гага.

Появата на манекенката соло в Кан, допълнително затвърди слуховете, че има проблеми в рая. А самият актьор не даде обяснение за отсъствието си. Сега негови приятели най-после проговориха и разкриха мистерията. Оказа се, че развод не само няма, но и двойката мисли за второ бебе.

„Той е постоянно ангажиран и има много ангажименти. Работи по нов филм, има и други проекти. Затова всеки свободен миг, който му остане, гледа да прекарва със семейството си. И далеч не държи да го прави под обективите на прожекторите“, разкрива приятелят на актьора.

Наскоро Брадли и Ирина бяха забелязани на разходка заедно, пише „Слава“. Двойката явно се бе уморила от слуховете и реши да покаже, че в отношенията им всичко е наред. Те излязоха из Лос Анджелис с дъщеря си Леа де Сейн, като и тримата носеха спортно облекло и очевидно си прекарваха доста добре.

Що се отнася до слуховете за развод, Брадли Купър е бил категоричен, че след като толкова време се е борил да спечели Ирина, няма да я зареже за нищо на света. Манекенката очевидно споделя тези негови чувства, тъй като направо сияе в компанията му.

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно сн. You Tube

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно сн. You Tube

Преди да се събере с актьора, Ирина имаше дългогодишна връзка с футболиста Кристиано Роналдо. И именно изневерите му станаха причина да го зареже. Сега манекенката е повече от щастлива с американския актьор, който очевидно държи на нея. Двойката има и едно дете, а ако се вярва на слуховете, усилено работят и по второ. А за развод дори не са и помисляли, напук на слуховете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар