Какъв беше, какъв стана?! Джейк от „Двама мъже и половина“ неузнаваем (Вижте го днес)

Гласувайте за статията

Джейк от „Двама мъже и половина“ неузнаваем

Години наред той радваше зрителите с уникални бисери и още по-комични изцепки. Днес обаче порасналия Джейк от „Двама мъже и половина“ е неузнаваем. Младият актьор Ангъс T. Джоунс едва изчака да приключи сериала и прегърна религията. Той се преобрази на пастор — пусна си дълга коса, дълга брада. Дори се отрече от киното и анатемоса продуцентите, че са го оставяли да играе толкова години в скандален сериал.

Не е ясно дали отец Ангъс все още проповядва в църквата, но при всички случаи се е сдобил не с монашески, а с хипарски облик. Снимки от актуалния му профил в Инстаграм показват бившето дете — звезда в съвсем нов образ.

Със спортно яке, дълга коса, вързана небрежно на плитка и рядка брадичка, Ангъс няма нищо общо с чаровния Джейк Харпър от поредицата.

Младият актьор стартира доста рано кариерата си — едва на 10 години. И доста бързо се превърна в любимец на Америка и една от най-добре платените телевизионни звезди на планетата. Той имаше шанс да играе с двама забележителни комици — Джон Крайер и Чарли Шийн. А на 17 години вече беше един от най-скъпоплатените актьори – получаваше по 350 000 долара на епизод, което го превърна в милионер за изключително кратко време.

За щастие, славата не се отрази на малкия Ангъс пагубно, пише supermen.tocka.com.mk. Но религията определено му повлия. Тийн звездата в един момент заяви, че догмите на християнството не му позволяват да играе и ще се откаже от ролята си във филма.

Джейк от "Двама мъже и половина" неузнаваем сн. Инстаграм/You Tybe

Джейк от „Двама мъже и половина“ неузнаваем сн. Инстаграм/You Tybe

Режисьорът Чък Лори сериозно се ядоса на всички тези изказвания и дори искаше да го изключи от поредицата за постоянно. Ангъс обаче се извини за изказванията си и успя да се разбере със сценаристите, да остане в поредицата до края на снимките й. Като дори си партнира с Аштън Къчър и то в не един епизод. И до днес обаче твърди, че остава верен на религията. Вижте сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар