Какво се случва с Елизабет Втора? (Страх тресе близките на кралицата, принц Чарлз не се отделя от нея)

Какво става с Елизабет Втора, страх тресе близките на кралицата

Какво се случва с Елизабет Втора? От седмици монархът не се е появявала публично, а според последните новини принц Чарлз почти не се отделя от нея. Същото се отнася и до Кейт и Уилям, които прекараха няколко седмици в Балморал, пропускайки традиционната си ваканция на тропиците. Семейството дори се мести тази есен във вила „Аделаида“, която е само на десет минути пеша от жилището на кралицата в Уиндзор.

Елизабет Втора си отива сн. AP

Тревогите на британците са, че Елизабет най-вероятно не е добре със здравето и е на път да се оттегли не само от трона, но и от живота. Кралицата много тежко понесе загубата на принц Филип, който почина миналата година, само няколко месеца преди 100-годишния си юбилей. 95-годишната Елизабет остава на власт и се надява да доживее до приемането на новия министър-председател. Чарлз обаче ежедневно е при майка си и прекарва часове с нея, както и останалите членове на семейството.

И въпреки изявленията на двореца, че Елизабет просто вече се изморява и е твърде възрастна, за да поема повече ангажименти, носят се слухове, че здравето й е твърде крехко и не е в състояние да стои права дълго време. Затова и Кейт и Уилям се местят в Уиндзор, където ще останат и след като Чарлз бъде коронован, ако кралицата си отиде в близко бъдеще.

Самата Елизабет за последно беше видяна през юни, на тържествата по повод официалния й рожден ден. От тогава не е виждана публично, а семейството й е все около нея. Явно обаче ситуацията се е влошила…

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.