Какво се случва с принц Хари и Меган Маркъл?

Гласувайте за статията

Според кралския експерт Ръсел Майърс това не е добре

Мнозина си задават въпроса какво се случва с херцозите на Съсекс – принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

До неотдавна двамата постоянно бяха в центъра на вниманието. Дори след преместването им в САЩ и прекратяването на светския живот, имената на принц Хари и Меган Маркъл не слизаха от първите страници.

принц Хари

Според кралския експерт Ръсел Майърс това не е добре

Кралският експерт Ръсел Майърс, който работи за „Дели Мирър“, заяви в програмата „Pod Save the Queen“, че 39-годишната Меган и 36-годишният Хари вече не са така актуални.
Той отбеляза, че те коментират по-чувствителни теми от шикозното си имение в Монтесито. Те обаче никога не се впускат в целия проблем, което е лош формат.

„Маркъл и Хари трябва да бъдат много внимателни, докато седят в кулата от слонова кост и говорят за неща, които просто им идват наум. Те дори не се консултират с компетентните си асистенти. Това не е хубаво. Така че херцозите бързо губят значимостта си. Особено в сравнение с Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Чарлз, които говорят за глобални проблеми“, каза още Ръсел.

Докато Меган Маркъл и принц Хари говорят на различни онлайн срещи на върха, принц Уилям стартира наградата „Земната снимка“ за околната среда. Тук е мястото да уточним, че тя е еквивалентна на Нобелова награда. Принц Чарлз пък обяви старта на своята инициатива за развитие на устойчиви пазари във Великобритания, пише pik.bg, позовавайки се на информация на tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар