Какво се случва с Елизабет Втора?

Гласувайте за статията

И на нея не й е лесно

Изпитанията за Елизабет Втора нямат край и в този ред на мисли едва ли е предполагала, че някога ще я застигне това.

Местни медии изкараха шокираща новина за кралицата. Оказва се, че нейно височество понася жесток удар. Това стана ясно, след като преди време излезе изненадващ детайл за нея и американският екс президент Дуайт Айзенхауер.

Елизабет Втора

И на нея не й е лесно

Не е ясно обаче дали короната ще успее да се справи с поредната тежка загуба, след разкриването на грандиозния удар, нанесен върху Елизабет Втора.
Ограничителните мерки заради новия коронавирус заплашват кралица Елизабет Втора и семейството ѝ. Става въпрос за финансови загуби от около 17,8 милиона британски лири.

Това се съобщава в имейл, изпратен от лорд Чембърлейн на кралското домакинство Уилям Пил до служителите в двора. В него той ги предупреждава, че се очаква спад в приходите тази година с около една трета.
Затварянето за посетители на кралските дворци за няколко месеца причинява сериозни загуби.

Миналата година кралското семейство е генерирало приходи от над 70 милиона британски лири от продажба на билети за дворците и от сувенири. Приходите от посещенията в Бъкингамския дворец миналата година са били 12 милиона лири, а в замъка Уиндзор – 25 милиона лири.

Заради кризата са предприети мерки за икономии, които включват замразяване на наемането на персонал, замразяване на заплатите, готвят се и съкращения на работни места.
Преразгледан е и календарът с ангажименти на кралица Елизабет Втора за периода до 2022 г., който включва нейни и на висши членове на кралското семейство посещения, както и визити на чужди държавни ръководители, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар