СПИПАХА ГО! Какво прави тук Ники Михайлов?!

Гласувайте за статията

Половинката на Алисия се натиска с брюнетка в дискотека пред очите й, твърдят свидетели на нелепата ситуация

 

Ники Михайлов се появи на участие на любимата си Алисия. И ако си мислите, че това е всичко, то жестоко се лъжете.

Ники Михайлов се появи на участие на Алисия

Ники Михайлов се появи на участие на Алисия

Не е ясно дали футболистът случайно се е появил в дискотеката или вече е решил редовно да придружава чалга звездата, но присъстващи на партито забелязали, че той умело флиртува дори в нейно присъствие?! Потресаващо! Кой би предполагал?

За Ники непрекъснато слушаме, че изневерява на Алисия. Николета дори заплаши изпълнителката, че мандата й свършва, защото има друга избраница.

Футболистът флиртува с непозната брюнетка

Футболистът флиртува с непозната брюнетка

После пък явно тя самата се погрижи да плъзне грозния слух, че новата му всъщност е плейметката Мария Цветкова. Известната двойка прие на шега всичко това и не създаде впечатление, че приема на сериозно твърденията. Злите езици продължават да говорят, а някои от купонджиите в клуба се кълнат, че онази вечер фенките около Ники били доста, но с една от тях той си позволил да демонстрира по-интересна близост. „Той долепи тялото си до една брюнетка, не я познавам, но на нея изглежда не й е за първи път, доста любовно се беше втренчила в него!”, споделя изумен свидетел на случката.

Наоколо няколко дами също се запритеснили какви ги върши Ники, при това пред очите на Алисия. Тя самата не е останала сляпа за свалките му, защото сцената й е предоставила отлична видимост. Дали обаче е взела присърце нещата, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар