ПОТРЕС! Виж каква гледка ни сервира Камелия

Гласувайте за статията

Фолк певицата за пореден път сюрпризира с интимни пози в дискотека

 

Камелия яко разгорещи феновете си им показа интересна гледка по полата, пише HotArena. Русата пайнерка заголи дългия си крак и ни позволи да надникнем там, където само Цветин има право. Уж!

Ура за Камелия!

Явно всичко е позволено щом си говорим за палавата изпълнителка. Тя сама ни подканва да зяпаме в интимните й части, но не казва защо?!

Едни я плюят, други й се радват...

Едни я плюят, други й се радват…

Определено постъпката й озадачи мнозина, а други бяха смутени от нахлуването в свръх личното й пространство. Не че й е за първи те, не, разбира се, но някак е меко казано странно и неудобно, гласят масовите реакции в мрежата.

Е, обожателите й са повече от доволни, те имат прекрасната възможност да се насладят на формите на Ками, която показва завидни за възрастта си стройни крачета без никакъв целулит. Сигурни сме, че това й коства доста усилия и поздравленията са заслужени, а тези, които я плюят за изцепката, веднага бяха обвинени, че злобеят. В крайна сметка, трябва да са свикнали, нали?!

Съвсем наскоро, Камелия си навря бомбите в лицето на любопитни свои почитатели, а докато им шепнеше на ухо текст на своя песен, те имаха време изобилно да оплакнат очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар