Какво е състоянието на Михаел Шумахер?

Пилотът от Формула 1 продължава борбата

След като напоследък мнозина все по-често се питат въпроса какво е състоянието на Михаел Шумахер, Жан Тод повдигна завесата.

Шефът на Международната федерация по автомобилни спортове (FIA) – Жан Тод съобщи горещи новини за Михаел Шумахер.

Михаел Шумахер
Пилотът от Формула 1 продължава борбата

Мнозина се питат какво се случва с пилота от Формула 1 – Михаел Шумахер. По този повод Жан Тод съобщи обнадеждаващи новини.

Французинът и германската легенда на Формула 1 работиха заедно във Ферари. Тод е един от малцината външни лица, които се допускат до дома на Михаел Шумахер в Швейцария. Както е известно, той е в изключително тежко състояние, след като претърпя ужасяващо падане по време на ски и удари главата си в скала.

„Видях Михаел миналата седмица. Той се бори и се надявам, че скоро всички ще го видим сред нас. Точно над това работи заедно със семейството си“, обяви Тод. Това се случи при една от медийните му прояви в Будапеща покрай Гран При на Унгария във Формула 1.
74-годишният французин, който приема Михаел Шумахер като свой втори син, разкри, че съпругата на германеца Корина е тази, която държи на пълната секретност около възстановяването на седемкратния шампион.

Тод не пожела да отговори и на постоянните сравнения между Михаел Шумахер и Люис Хамилтън.
„Обичам Шумахер, но е напълно невъзможно да определиш най-добрия пилот за всички времена. Историята помни Хуан Мануел Фанджо, Джим Кларк, Айртон Сена, Михаел и други. Единствено коректно може да се твърди, че някой е най-добрият в своето поколение.

Знам, че Люис може да подобри рекорда на Шумахер за най-титулуван пилот в историята. След подобен инцидент, като претърпения от Михаел, едва ли има значение кой има повече спечелени титли“, заяви шефът на FIA, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.