Каква промяна! Фаталната Паола Рей от „Трима братя, три сестри“ неузнаваема (Вижте я днес)

Гласувайте за статията

Паола Рей неузнаваема, сияе с две деца и съпруг

Една от най-фаталните актриси в Латинска Америка — Паола Рей е преобразена. Красавицата, по която мъжете въздишат още от времето на „Гувернантката“, „Трима братя, три сестри“ и „Жената в огледалото“, днес е нов човек. За тъмнокосата изкусителка се носеха слухове, че е разбила не едно сърце. Сред падналите в плен на чара й се оказал и колегата й Хуан Алфонсо Баптиста, с когото си партнира в няколко сериала в лентата. Красивата изкусителка обаче му разби сърцето, когато го заряза. И дори го докарала до нервен срив при опитите му да се помирят отново.

Днес Паола е коренно различна. Тя среща голямата любов на живота си — актьора Хуан Карлос Варгас. Много жени си отдъхнаха, когато на снимачната площадка на „Монтекристо“ Паола откри любимия си, а скоро след това му каза „Да“ официално.

Към днешна дата щастливото семейство се радва на две прекрасни деца — Оливър и Лео. А красавицата отдавна е загърбила бурните купони, дивия нощен живот и флиртовете. Вместо това работи упорито, а когато не работи се посвещава изцяло на децата си.

Киното и семейството са двете големи любови на Паола Рей и тя е намерила начин да ги съчетава успешно. Красавицата не забравя обаче и приятелите си. Редовно може да бъде видяна в компанията на Наташа Клаус, с която се сближиха много в сериала „Трима братя, три сестри“, както и с Хорхе Као, който играеше дядо на дамското трио в поредицата. „Големи хора, големи актьори“, пише по повод срещата си с двамата Паола.

Паола Рей - щастлива съпруга и майка сн. Инстаграм

Паола Рей – щастлива съпруга и майка сн. Инстаграм

Актрисата все така всеотдайно работи, като последния й проект е „Куклите на мафията“. Историята разказва живота на съпругите на най-големите мафиоти в света. Привидно те живеят като принцеси, но плащат изключително висока цена за лукса и блясъка — свободата и своята идентичност. А всеки опит за бягство от тези златни клетки се наказва със смърт…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар