Каква промяна! Пухкавата Адел се стопи до неузнаваемост (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Каква промяна само — Адел е просто неузнаваема

Каква промяна! Певицата Адел смая с преобразяването си преди дни. Известната изпълнителка приятно изненада фенове и почитатели с нов външен вид, който няма нищо общо с образа й отпреди няколко години.

От известно време Адел се топи и това си личи. А преобразената визия на изпълнителката определено й отива.

Пухкавата певица, чието тегло се превърна в световен проблем преди няколко години, показа изключително постоянство не само по отношение на музиката, която прави. Изпълнителката демонстрира супер стил и определено по-стройна фигура, за която мнозина вече й завиждат.

Звездата явно е решила да се пребори с проблемите с теглото, тъй като изглежда по-стройна от всякога. Новата визия на Адел е видимо по-различна отпреди. Певицата се появи на парти на Хелоуин с костюм на капитан Морган в леопардов принт. Тесният тоалет не само разкриваше колко е отслабнала звездата, но и как се е променила през годините.

Няма съмнение, че новата Адел е по-сияйна и преобразена от всякога. А също така, че певицата наистина се топи.

След развода си изпълнителката кардинално промени визията. Ако по-рано бе пищна и пухкава, то сега е все по-слаба и по-слаба.

За слабата Адел се заговори през пролетта, когато се зашумя и ново турне на Спайс Гърлс. Тогава певицата позира с част от групата, демонстрирайки видимо по-тънка фигура.

От тогава обаче тя още повече се стопи, а резултатът е наистина зашеметяващ. Адел е по-стройна от всякога и съвсем скоро ще се превърне в истински модел. Макар и с XXL мерки.

Адел сн. Инстаграм

Адел сн. Инстаграм

Адел стана популярна преди няколко години, когато озвучи саундтрака към филм от поредицата „Бонд“. След това се превърна в световен феномен заради гласа си. Близо две години обаче тя постави на пауза кариерата си, за да се посвети на семейството. След развода с мъжа си Саймън, Адел обаче изглежда по-добре от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар