Каква промяна! Дебеланката Хуанита от „Отчаяни съпруги“ порасна красавица (Вижте я днес)

Гласувайте за статията

Дебеланката Хуанита от „Отчаяни съпруги“ се превърна в истинска красавица

Кой би повярвал, че това е сладката пухкавелка Хуанита от „Отчаяни съпруги“. Дъщерята на екранната Габриел Солис днес е толкова променена, че просто няма да я познаете.

Маделин де ла Гарса, която е и по-малка сестра на певицата Деми Ловато, стана звезда с участието си в сериала. И въпреки че привлече вниманието на медиите по не най-добрия начин, днес определено печели заслужени адмирации за промяната във външния си вид.

Маделин нашумя покрай участието в поредицата. Там тя изигра ролята на дебело дете с наднормено тегло, което притеснява сериозно родителите си. Оказа се, че напълняването й не е заради ролята, а просто има проблеми с теглото. И през годините този й външен вид неведнъж е бил повод за одумвания в обществото.

Към днешна дата обаче екранната Хуанита отдавна е загърбила този свой проблем. Хубавицата расте висока и красива като по-голямата си сестра Деми Ловато. И за разлика от нея, тя не попадна под ударите на славата, като успя да изживее сравнително нормално детството си.

На 17 години Маделин се радва на по-голяма популярност от повечето тийнейджъри, а причините са много. Една от тях е, че тя изглежда наистина феноменално, благодарение на променения си външен вид. Висока, красива и видимо преобразена, тя е жив пример за всички момичета, които са имали трудно детство, но са успели да се справят с него.

Хуанита от "Отчаяни съпруги" порасна красавица и половина сн. Инстаграм

Хуанита от „Отчаяни съпруги“ порасна красавица и половина сн. Инстаграм

И въпреки семейните трагедии — аборта на майка й и опитите за самоубийство на сестра й, Маделин успява да се справи с тях. Младото момиче продължава да се радва на живота, а и майка й този път управлява кариерата й с желязна ръка. Въпреки огромния интерес от страна модни фирми и рекламни агенции, сестрата на Деми първо ще завърши средното си образование, а едва след това ще продължи с кариерата в киното или модния бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар