Каква любов?! Джан Яман и Демет Йоздемир не се понасят (Санем от „Свободен дух“ избухна с признание)

Каква любов?! Джан Яман и Демет Йоздемир не се понасят (Санем от „Свободен дух“ избухна с признание)
3 (60%) 2 votes

Джан Яман и Демет Йоздемир не могат да се понасят

Каква любов? Джан Яман преди няколко седмици намекна, че е готов да поднови връзката си с Демет Йоздемир и тя е момиче, което винаги го е привличало. Актьорът бе на посещение в Испания, където е новият идол на момичетата и охотно разказа за отношенията си с Демет.

 

Екранният господин Джан от „Свободен дух“ сподели пред феновете, че между двамата е имало огромна химия. А ролите им сериала позволили да се влюбят и в живота. Актьорът дори намекна, че биха могли отново да се съберат. Нещо, което за жалост било невъзможно с колежката му Селен Сойдер. Двамата играха заедно в сериала „Моят дом“, но след края на снимките угасна и любовта им. А, ако се вярва на актрисата, отношенията им далеч не приключили приятелски.

 

За разлика от колежката си, която дори не иска да чуе за мускулестия красавец, Демет Йоздемир не пропусна да отговори на признанията на Джан Яман. Тя използва мениджъра си, за да му забрани да общува с нея, пише турския „Милиет“.

 

„Този човек няма нищо общо с мен. Дори не искам да си спомням за него. Ще му кажа само едно:“Забрави името ми и дори не го споменавай“, бясна е актрисата.

 

Двамата имаха бурен романс по време на снимките на сериала „Свободен дух“. За съжаление, както и с останалите си партньорки, Яман бързо охладня към красавицата след края на поредицата. При все това, докато беше в Испания красавецът охотно говореше за бившата си изгора. И дори намекваше, че има шанс да се съберат.

 

Любовта на Джан Яман и Демет Йоздемир отлетя през прозореца след края на сериала сн. Инстаграм

Любовта на Джан Яман и Демет Йоздемир отлетя през прозореца след края на сериала сн. Инстаграм

Съдейки по реакциите на актрисата това е абсолютно невъзможно. И красавицата днес даже не иска да си спомня за него. Явно любовта е излетяла през прозореца щом е паднала и последната клапа. А Демет Йоздемир е категорична, че няма да се хване в тази мрежа втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Каква любов?! Джан Яман и Демет Йоздемир не се понасят (Санем от „Свободен дух“ избухна с признание)”

  1. E.

    февр. 24. 2020

    Изобщо не сте в час. Да бяхте попрочели повече! 😀 😀 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар