Каква беше Меган Маркъл преди срещата с принц Хари?

Каква беше Меган Маркъл преди срещата с принц Хари?
4.67 (93.33%) 3 votes

Меган Маркъл неведнъж е изтъквала, че не се чувства добре в кралското семейство

Експертът на кралското семейство Шон Смит посвети новата си книга на изследването на трудната съдба на херцогинята на Съсекс, която описва като невероятно силна жена. Писателят се задълбочи в миналото на 39-годишната Меган Маркъл и осъзна, че Великобритания е загубила много, като ѝ е позволила да избяга с внука на Елизабет II.

„Всъщност я загубихме за една седмица. Това беше невероятно. Това беше жена, която се превърна от активист за правата на човека в сладурчето на принц Хари за една седмица“, казва Смит в Lorraine. „Тя беше много сериозен човек, преди да се срещне с Хари – той се появява в моята книга само на страница 175. Когато се срещнаха, Меган вече беше аплодирана в ООН, водена от генералния секретар.“

Шон е уверен, че началото на края е ясно видимо по време на кралското турне на двойката в Африка. Тогава Маркъл, която току-що бе станала майка, се отпусна и почти избухна в сълзи по време на интервюто, оплаквайки се, че никой не я пита как се чувства след раждането на първото ѝ дете.

Меган Маркъл и принц Хари

Снимка: Daily Mail

„Тя обърна внимание на невероятни благотворителни организации, но всичко засенчи това нейно интервю. И никой не говори за всички велики дела, извършени от тях. Помислих си, какво става тук? Защо е толкова разстроена? Кой я малтретира? Може би тук се нареждат изключително негативни медии и може би хората в сиви костюми в коридорите на двореца “, заключи Смит, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар