Каква беше, каква стана?! Андреа преди – изящна блондинка (Вижте я като абитуриентка)

Гласувайте за статията

Андреа шашна с яко тяло, певицата на младини е елегантна блондинка

Андреа показа каква мацка е била преди 14 години. Певицата прие предизвикателството на феновете си по време на контакт с тях в Инстаграм и проведе с тях своеобразно интервю, пише life.dir.bg.

Естествено почитателите й се интересуваха от много неща, но най-много от това каква е характерната черта между нейното 20 годишно Аз и сега.

Андреа участва в конкурс
Снимка: Инстаграм

Певицата пусна в социалната мрежа свои снимки от преди 14 години. Едната е от конкурс , в който участва с други млади момичета. На уникалното фото от архива на Андреа се вижда, че е в спортно облекло. Тя е втората от началото на редицата и впечатлява с изящното си тяло и свежа визия. Интересен е факта, че тя единствена на високи токчета, докато другите дефилират с маратонки. Към нея тя написа, че все още е същата луда кучка, и все още е блондинка.

Андреа на абитуриенския си бал преди 14 години
Снимка: Инстаграм

Втората уникална снимка, с която поп фолк изпълнителката зарадва феновете си е от абитуриентския й бал. Който е бил през 2006. Явно Теодора Андреева, както е истинското й рождено име изпитва носталгия по младините си, защото написа към  фотото, че й липсват ученическите години и училището.

Абитуриентката Андреа се забавлява със свои съученички и настроението е на макс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар