Каката на Николета Лозанова с по-яко тяло от нея (Вижте Велина Лозанова днес)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова има сестра трепач, Велина днес й съперничи с яко тяло

Сестрата на Николета Лозанова, която стои повече в сянката на известната плеймейтка се оказва с тяло убиец. Каката на Ни Ло не блести под светлините на прожекторите, но в социалните мрежи събира погледите с забележителните си форми.

Двете сестрички се разбират прекрасно. И ако по-голямата не е рекламно лице на модни брандове, то тя поддържа интереса към себе си с горещи и предизвикателни снимки, не по-малко от известната плеймейтка.

Сестрите често пътешестват заедно по света. Николета води сестра си себе си на екзотични почивки. Моделката обича кака й да й прави компания и не се притеснява, че може да я засенчи с тялото си.

Това лято Велина Лозанова бе в компанията на Ни Ло и нейният нов любим Ники Михайлов по време на ваканцията им в Турция в курорта Белек. Дори се щракна за спомен с националния ни вратар на общо фото. Както са тръгнали нещата нищо чудно съвсем скоро да станат й роднини с новия избраника на сестра си.

Николета и Велина определено си приличат. Явно са наследили гените на майка си Ередина. Която вече е прехвърлила петдесетте, но все още е запазила хубавите черти от младостта си, смятат феновете на плеймейтката.

Съвсем скоро в социалната мрежа се появи кадър, на който Ни Ли и кака й са се снимали голи как се къпят във ваната, предават от tialoto.bg. Снимката нагорещи страстите до червено и феновете установиха, че и двете сексапилни дами са почитателки на провокациите.

Вижте още снимки на Велина Лозанова в нашата галерия!

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар