Кайли Дженър трупа пари от коронавируса (Сестрата на Ким Кардашиян няма скрупули)

Гласувайте за статията

За богатите и известните няма граници и неизследвани територии, особено когато трябва да трупат рейтинг и печалби

За жалост, сестрата на Ким Кардашиян Кайли Дженър не направи изключение от общото правило. Коронавирусът и нашествието му по целия свят родиха поредната блестяща идея. Кайли и Крис Дженър започнаха да произвеждат дезинфектанти. Предвид факта, че коментираните средства са крайно необходими напоследък, идеята е повече от успешна. В крайна сметка в един момент трябва и да доведе до предвидими печалби.

В синхрон със световните тенденции Дженър смятат да подпомагат болниците в Южна Калифорния, служителите на компанията си и като цяло хората, имащи най-голяма нужда от дезинфектанти. Преди време, пише slava.bg, Coty Inc. oткупува голям дял от козметичната компания Kylie Cosmetics. Бордът на директорите смело решава да преосмисли дейността на фирмата и да съсредоточи производството в така нужните в извънредната ситуация антибактериални гелове. Безспорно, идеята е отлична, стига да обслужва наистина заявените благородни цели.

Сестрите Кардашиян се славят със способността да превръщат всяка кофти ситуация в успешен бизнес. Вероятно Кайли Дженър не прави изключение. Трябва да се подчертае, че тя притежава база, на която може да стъпи, за да предложи на аудиторията един от най-търсените продукти за момента, и то в световен мащаб. Дезинфектантът със сигурност е попадение. Предвид новите нагласи на обществото за поддържане на безупречна хигиена е и доста печелившо занятие. Финансовите възможности на семейството перфектно обезпечават старта на новия продукт. Като се има предвид благородната кауза, с която тръгва идеята, начинанието е обещаващо. Освен това, новото решение идва в момент, когато редица големи модни брандове подкрепиха директно медицинските работници, изработвайки качествени предпазни облекла и много маски.

Безспорно Кайли притежава бизнес нюх и за пореден път успя да извлече всички възможни позитиви от ситуацията, при това съвсем в мачовския стил на Кардашиян.

Кайли Дженър трупа пари

Сестрата на Ким Кардашиян няма скрупули
Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар