Кавалер ли? Петко Димитров псува жените като каруцар (И Яна си пати от агресията му – Скандални разкрития)

Кавалер ли? Петко Димитров псува жените като каруцар (И Яна си пати от агресията му – Скандални разкрития)
4 (80%) 1 vote

Петко Димитров изобщо не е кавалерът, за който се мъчи да се представи

Петко Димитров изобщо не е толкова галантен, колкото се мъчи да се изкара. Въпреки, че го видяхме да прикляка до половинката си Яна като майка орлица, той всъщност има изключително груб и неприятен изказ към представителките на нежния пол. Танцьорки, които са работили преди години във фалиралия му клуб „Найт флайт“ твърдят, че системно ги обиждал с най-грозните думи за жена.

„Петко е истински тиранин в отношенията си с хората, които работят за него. С нас се държеше като долен простак. Псуваше ни като каруцар, нареждаше думи като „проститутки“, „курви“, „грозотии долни“ и други нелицеприятни обиди“, признава момиче, което е танцувало преди години в заведението му.

Петко Димитров и Яна

Снимка: Фейсбук

Повечето девойки от балета не издържали на напрежението и затова имало непрекъснато текучество и търсене на нови кадри. Щом някоя от тях напускала обаче, Петко тръгвал да я разнася пред останалите клубни босове, за да не може да си намери лесно работа.

„Носи му се славата като на злобно шефче, което не приема никой да напуска кораба му. Ако го направи звъни като доносник на конкурентите си, за да може да направи мръсно на хората, които са работили за него“, разказват източниците ни. Въпреки това повечето не го взимали на сериозно, тъй като познавали мръснишкото му подсъзнание.

Любимата му Яна също се е сблъсквала с грозните обиди, но гледала да си трае, за да не избухва още повече скандала. „Кротува и си мълчи, за да няма пердах“, коментират запознати със семейните им отношения. Не е ясно на какво се дължи тази омраза на Димитров към жените. Най-вероятно на пълен набор от комплекси, обсъждат го в средите. Бившата изгора на Петко – Мария Игнатова също се е докоснала до грозната му душевност. Именно поради тази причина романа им приключил сравнително бързо, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар