Йозджан Дениз се гаври с бившата си, след като съдът го оправда (Фарук от „Завинаги“ празнува победата с жени)

Йозджан Дениз отпразнува победата си в съда в изцяло женска компания

След като бившата му любов му създаде хиляди главоболия, най-сетне Фарук от хитовия сериал „Завинаги“ може да си отдъхне. Процесът срещу него приключи изключително в негова полза и съдът не намери никакви доказателства, че е насилвал жена си. Разривът в отношенията им, съвсем очаквано за мнозина, мина всякакви граници. От яд и злоба към някогашната си любов  Фейза Актан брутално го обвини в домашно насилие, което и самият Йозджан Дениз едва ли е очаквал.

Йозджан Дениз може да си отдъхне
Йозджан Дениз може да си отдъхне
Снимка: Фейсбук

Навръх Осми март турски съд обаче реши в полза на актьора. Процесът бе прекратен поради липса на доказателства и в крайна сметка Фарук бе напълно реабилитиран в очите на обществото. Напук на бившата си той отпразнува победата в изключително женска компания – с празничен концерт. И макар да сподели, че ѝ прощава всички поразии, все пак начинът му на отбелязване на финала на делото бе показателен.

Така пред пълна аудитория Йозджан Дениз ознаменува победата си в съда и за ужас на Фейза не пропусна да се наслаждава на ститици привлекателни жени, макар и под формата на участие. Разбира се, проблемите излетяха зад гърба му. За негово щастие, и Актан безвъзвратно остана в миналото – там, където ѝ е мястото.

Източник: „Уикенд“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.