Йозджан Дениз разкри защо се развежда с Фейза: Тя иска само парите ми!

Йозджан Дениз разкри защо се развежда с Фейза: Тя иска само парите ми!
4.8 (96%) 5 votes

Йозджан Дениз разкри цялата истина около развода си

Турския актьор Йозджан Дениз разкри цялата истина около развода си. От няколко седмици се шушука, че артистът и съпругата му Фейза са пред развод, а като повод бяха сочени различия в характерите. Оказа се обаче, че различното мислене е последното, което притеснявало двамата съпрузи. Екранният Кахраман от „Част от мен“ останал неприятно изненадан от факта, че жена му се е омъжила за него само и единствено заради парите му.

Само няколко седмици след сватбата Фейза започнала да харчи пари неконтролируемо. Стигнало се до там, че съпругът й се принудил да й затвори сметките и да й вземе картите. Оставил й само една, която можела да се контролира директно и само от него, и била с точно определен лимит, информират приятели на актьора.

Действията му вбесили жена му, която му вдигнала страхотен скандал. И въпреки че актьорът твърди, че бракът му е наред, от три месеца се е изнесъл на хотел и не мисли да се връща при жена си.

„Тя едва изчака да се роди детето, за да може да прави каквото й харесва. Той не можеше да го търпи повече и се изнесе. Съжалявам, че това му се случва, защото вече преживя един развод. Вярваше, че е намерил някой, с когото да прекара остатъка от живота си, но изглежда сбърка“, споделя приятел на актьора.

Преди дни той се изтървал пред приятели, че е зарязал жена си именно заради прахосничеството й. „Харчи прекалено много. Очевидно е, че е влюбена не в мен, а в парите ми“, споделял огорченият артист.

Йозджан Дениз разкри цялата истина за развода си сн. Инстаграм

Йозджан Дениз разкри цялата истина за развода си сн. Инстаграм

Към днешна дата той не иска и да чуе за нова връзка или дори да се върне при жена си. Иска само правата върху 11-месечния им син Кузан и е наел адвокатски екип за целта. „Синът ми е моето слънце във всички трудни моменти. Нямам търпение да започне да говори, да го разхождам в парка, на кино. Той е смисълът на живота ми“, казва Дениз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар