Йозге Йозпиринчджи: Не вярвам в брака! (Звездата от „Една жена“ остава стара мома?)

Гласувайте за статията

Йозге Йозпиринчджи за недоверието в любовта и решението никога да не се омъжва

Познаваме я като Ада от „Мечтатели“ и Бахар от „Една жена“. Актрисата Йозге Йозпиринчджи наскоро обаче скандализира медиите в родната си Турция с новината, че никога няма да се омъжи. Дали е решила да остане завинаги стара мома? И какво накара една от най-красивите турски актриси да се реши на подобна постъпка?

В действителност актрисата просто не вярва в брака. Красавицата е твърд противник на подобно обвързване, особено след злополучния край на развода си. Както е известно тя имаше дългогодишна връзка с колегата си Енгин Алтан Дюзалтан от „Край или начало“. Двамата бяха заедно цели шест години и дори се стигна до годеж. Бляскавата церемония бе на 12 април 2013 година. Феновете на красавицата от „Ангели пазители“ с нетърпение очакваха да я видят в бяла рокля, докато казва заветното „Да“… Но уви. До сватба така и не се стигна.

Същата есен двамата се разделиха без обяснения.

„Нямаше конкретна причина за края на връзката ни. Когато се влюбихме, бях едва на 22 години — хората се променят. Енгин е много по-зрял от мен, научих много от него. Продължаваме да общуваме и до днес, той е важна част от живота ми“, казва още младата актриса.

Дали годините му са причината да се откаже от любовта? Всъщност не. Много скоро след раздялата им тя се събира с колегата си Бурак Ямантюрк /Мехмет от „Горчива любов“/. Двамата се влюбват бързо и също толкова бързо заживяват заедно. Но този път красавицата не иска и да чуе за сватба.

Йозге Йозпиринчджи от "Една жена" - щастлива и без брак сн. Инстаграм

Йозге Йозпиринчджи от „Една жена“ – щастлива и без брак сн. Инстаграм

„Любовта ни беше просто съдба. Не исках нова връзка, но съдбата се намеси. Но не смятам да се омъжвам. Не вярвам в брака, не искам сватба и ми е безкрайно неприятно, когато ме питат кога ще се омъжа и каква рокля ще нося. Не харесвам разговорите за сватби и за бракове — това не е за мен“, категорична е Йозге.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар