Йозге Бурак дели една съдба с Бегюм от „Завинаги“ (Всичко, което не знаем за нея)

Йозге Бурак дели една съдба с Бегюм от „Завинаги“ (Всичко, което не знаем за нея)
4.5 (90%) 2 votes

Йозге Бурак от „Завинаги“ дели една съдба с екранната Бегюм

Звездата от сериала „Завинаги“ Йозге Бурак спечели сърцата на зрителите с ролята на болната лекарка Бегюм в сериала. Първата голяма любов на Фарук е сполетяна от тежка трагедия. Появата й обаче води и до разкриване на една от най-пазените семейни тайни. Есма, майката на Фарук, слага прът в колелата на връзката им и ги разделя. Освен това, твърдо решена да държи настрана Бегюм от сина си, крие от него, че има син. 9 години след края на любовта им, първата любов на бизнесмена е успешна лекарка, която отглежда сина им Емир. Нелечима диагноза обаче я кара да се реши на ужасна стъпка – да се върне от Лондон в Турция и да го повери на грижите на баща му.

Появата на непознатото дете със сигурност ще предизвика хаос в и без това неспокойния живот на фамилията. Но Йозге Бурак впечатлява повече публиката с блестящата си актьорска игра и превъплъщение.

Малко известен е фактът, че актрисата дели една съдба със своята героиня. Въпреки че не е боледувала, преживява същия провал в любовта като Бегюм, пише „Тв сага“.

През 2006 година тя се омъжва за Бюлент Шакрак / Фуат от „Опасни улици“/, но само след 4 години двамата се развеждат. Междувременно тя става по-популярна и от мъжа си с ролите в „Под липите“ и „Малки жени“. 2010 година й носи не само болка, но и радост – среща втората си голяма любов – комика Ата Демирер. Двамата имат бурна връзка, като Йозге решава пак да се омъжи – на приказна церемония през април 2012 година. Две години по-късно идилията е разбита. Освен разведена, звездата се оказва и без работа – уволнена е от театъра, и в тежко състояние. Пада в асансьорна шахта след инцидент.

Йозге Бурак - новата звезда на турското кино сн. Инстаграм

Йозге Бурак – новата звезда на турското кино сн. Инстаграм

Към днешна дата Бурак се утешава в прегръдките на мениджъра Беркай Тахмаз. Но този път актрисата е предпазлива и не бърза да каже съдбоносното „Да“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар